• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Graveren

Vaak krijgen wij de vraag of de producten (vooral glazen en karaffen) persoonlijk gemaakt kunnen worden door het aanbrengen van een logo of een boodschap. Op vele producten die u in de webshop vind is het mogelijk om een gravure te plaatsen. Dit kan een naam zijn in elk lettertype, een logo of een ander graveerbaar beeld. Afhankelijk van de aantallen die worden besteld maakt de meester graveur een keuze in handmatig graveren of zandstralen. De kwaliteit van beide methoden zijn slijtvast. Bij het handwerk kunnen uiteraard kleine verschillen tussen de gravures ontstaan, het is tenslotte handwerk. Voor een aantal voorbeelden kunt u deze pagina bekijken.

Kosten

Indien er op producten een gravure moet worden aangebracht kunt u het beste vooraf contact opnemen voor een prijsopgave. De kosten zijn onder andere afhankelijk van de te graveren tekst of beeld.

Levertijd

De levertijd van de te graveren producten is sterk afhankelijk van de gewenste gravure. Bij de prijsopgave wordt vermeld wat de verwachte levertijd is.

Aanleveren

De gewenste gravure kunt u het beste aanleveren via de e-mail in het jpg-formaat. Teksten worden gegraveerd in elk gewenst lettertype.