Business-to-Business

                                                                     Business-to-Business ksb crystal                                           

Sinds 1998 verzorgt ksb-crystal exclusief en hoogwaardige kristallen relatiegeschenken voor bedrijven en gemeenten zoals, wijnglazen, champagneglazen, whiskyglazen, karaffen, en complete kristal sets, wijn sets, whisky sets, champagne sets en likeur sets.  Bedrijven en ondernemers die een uniek zakelijk relatiegeschenk zoeken zijn bij ons aan het juiste adres. Het kristalglas graveren wij met logo's, tekst, gemeentewapens of rijkswapens of uw eigen ontwerp. De gravering kan in de voet van het kristalglas aangebracht worden en op de kelk. De gravering in kristalglas is slijtvast en blijf tot in lengte van jaren uw bedrijfslogo uitstralen. Er is altijd wel kristal wat perfect bij uw bedrijf past. Wij graveren al vanaf enkele producten tot complete kristal sets voor, uw huisstijl, promotiecampagne en relatiegeschenken, een luxe cadeau voor opening of jubileum. De graveringen worden aangebracht door zandstralen. Het is ook mogelijk om speciale glasstickers in te branden, in kleur. In overleg realiseren wij een speciale verpakking, bekleed met satijn of uitgesneden foam. 

Wij leveren historisch glas aan museumwinkels, landgoedwinkels, kasteelwinkels en landhuizen. Het historisch glas kunnen wij graveren met een familiewapen, naam of logo als een mooi aandenken aan het bezoek van uw locatie. Het verzorgen van replica's, van barokglazen in uw collectie, is ook één van de mogelijkheden. Het assortiment replica's historisch glas bestaat uit meer dan 100 modellen. De roemer en berkenmeier zijn toch wel de bekendste, maar ook de replica's flessen, schenkkannen en vazen zijn een gewaardeerd product.

Vraag vrijblijvend voor meer informatie info@ksb-crystal.com of bel 0031 (0)72 2110727.
Laat u verrassen over de mogelijkheden.

Business-to-BusinessBusiness-to-Business    Business-to-BusinessBusiness-to-Business

wijnglazen whiskyglazen-cognacglazen-champagneglazen-waterglazen-gintonicglazen-bierglazen-longdrinkglazen-portglazen-sherryglazen-borrelglazen-historische glazen