Over ons

  

KSB CRYSTAL is opgericht door Klaas Smit en sinds 1998 gespecialiseerd in het leveren van BohemiaCrystal, rechtstreeks vanuit Tsjechië, variërend van één enkel kristal product tot complete sets en replica's historisch glas. Ons 24% PbO (loodkristal) Bohemia Crystal is gegarandeerd mondgeblazen en handmatig (rad gravure) gegraveerd of geslepen. 

KSB CRYSTAL controleert zorgvuldig alle kristalglas producten zoals: wijnglazen, champagneglazen, whiskyglazen, cognacglazen, waterglazen, longdrinkglazen, karaffen, decanteer karaffen, vazen en nog veel meer kristal glaswerk van  Boheems kristal. De Bohemen is wereldberoemd om de historische glazen en het echte kristalglas.
Wij leveren aan particulieren, bedrijven, museums en landgoed winkels. KSB-CRYSTAL verzorgt speciale opdrachten zoals het graveren van historische familiewapens en replica's gegraveerde barokglazen.  Voor de kristallen relatiegeschenken die wij graveren met bedrijfslogo's, bedrijfsnamen, slogans kunnen wij, op maat gemaakte verpakkingen maken van luxe tot zeer luxe, desgewenst met bedrukking op de dozen,
Sinds 2007 heeft KSB-CRYSTAL ook een vestiging in Tsjechië, waardoor een continue kwaliteitscontrole gewaarborgd is.
Door de rechtstreekse contacten met glasblazers en ontwerpers, is het mogelijk om eigen kristal producten te produceren, ook voor designers en ateliers.


Volg ons op Facebook en door te liken, blijft u op de hoogte van onze nieuwe producten en speciale acties.
Ook op Twitter en Instagram voor het laatste nieuws of de speciale acties. 

Heeft u vragen of wensen mag u altijd bellen 0031 (0)72 2110727 of mailen info@ksb-crystal.com


Veel winkelplezier in de webwinkel van ksb-crystal.

Wij hopen ook voor u of uw bedrijf iets te mogen verzorgen !